Başkan Topaloğlu resim sergisine katıldı

Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Anadolu Lisesi’nin resim sergisinin açılışına katıldı.

Birçok etkinliğin merkezi haline gelen Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda yapılan serginin açılışına, Kaymakam Çam ile Başkan Topaloğlu’nun yanı sıra Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Çam ile Başkan Topaloğlu, serginin açılış kurdelesini kestikten sonra sergiyi gezerek, resimleri tek tek inceledi.

Kemer Anadolu Lisesi öğrencileri aynı zamanda Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası üyeleri olarak sergi sırasında klarnet, saksafon, keman, gitar, klavye gibi müzik aletleriyle mini bir konser verdi.

Öğrencilerin çizdiği resimler akrilik boya tekniği, atık malzeme kullanımı ve soyut röprodüksiyon, kadına şiddet ve ünlü ressamların röprodüksiyon modern sanat kübizm tarzı çalışmalardan oluşuyor.

Başkan Topaloğlu, sergideki resimleri tek tek incelediğini ve çok beğendiğini belirterek, “Öğrencilerimizin emekleri, sanata olan ilgi ve alakaları beni çok mutlu etti. Hepsi tebrik ediyorum” dedi.

Resim sergisine yerli ve yabancı misafirler de büyük ilgi gösterdi. Sergi bugün akşam saatlerine kadar ziyaret edilebilecek

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni