Çocuk orkestrasından SMA hastası çocuklar için anlamlı konser

Şef Furkan Üstündağ yönetimindeki Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası ve Antalya Üstün Kent Orkestrası tarafından ünlü sanatçı Bora Duran’ın sahne aldığı anlamlı bir konser düzenlendi. Antalya Atatürk Kültür Merkezi Aspendos salonunda düzenlenen konserin tüm geliri 6 SMA hastası çocuğa bağışlandı.

Konsere Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lokman Ulusoy, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül, Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Ceren Şahin, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

116 kişilik dev orkestranın sahne aldığı konserde 800 kişilik salon tamamen doldu. Ünlü sanatçı Bora Duran orkestra eşliğinde Cem Karaca, Barış Manço, Aşık Veysel ve Neşet Ertaş türküleriyle izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Zeynep Akkaya Kaş, konser sırasında söylenen şarkıları sahneden işitme engellisi seyirciler için işaret dili ile aktardı.

Seyircilerin şarkılara alkışları ile ve telefon ışıkları ile eşlik ettiği gecede SMA hastası çocukların aileleri de, hasta çocuklar hakkında izleyenlere bilgiler verdi. Duygusal anların da yaşandığı gecede konuşan Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, organizasyonun önemine işaret ederek Şef Üstündağ, Bora Duran, Kemer Belediyesi ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Kemer Belediyesi Başkanı Necati Topaloğlu ise Kemer’in orkestrasının önemine işaret ederek, “Sizlerle gurur duydum. Kemerimiz için son derece önemli işler yapan Şef Furkan Üstündağ’ı kutluyorum. Çok daha anlamlı ve büyük konserlere imza atacaklarına eminim. Bu anlamlı konserde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şef Furkan Üstandağ da yaptığı konuşmada, “Bugün SMA’lı çocuklar için kendi çocuklarımız sahnede 116 kişilik dev bir kadro ile çocuklara şifa niyetine konser verdik. Evrensel çalgılarla milli müzikal belleğimizi, genç nesillere aktarmak için çıktığımız bu yolda sosyal sorumluluk projelerde sahne almaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu gururda mensubu olduğumuz Kemer Belediyesi Başkanı Sayın Necati Topaloğlu ve Kemer Kaymakamımız Sayın Hüseyin Çam Beyefendiye, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ayrıca Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Konser sonrası konsere katkıda bulunanlara çiçek takdim edildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni