En sevdiğiniz filmleri ve TV şovlarını HUAWEI nova 10 Serisi’nde izleyin

Günümüzün akıllı telefonlarının kullanım kolaylığı, video izleme için giderek bir numaralı tercih haline gelmelerine yol açtı. Tüketiciler, gördükleri videoya doğrudan erişime sahip olmayı severler ve kesintisiz izlemeyi büyük bir avantaj olarak değerlendirirler. Çok çeşitli film akış platformlarına erişebilmeleri, ne izleyeceklerini seçmeleri konusunda sorun yaşamamalarını sağlar.

 

HUAWEI'nin akıllı telefonları son yıllarda geliştikçe, müşteriler film ve eğlence akış deneyimlerinin giderek daha iyi hale geldiğini keşfettiler. Bunun büyük kısmı, kullandıkları OLED teknolojisi ve 120Hz yenileme hızı sayesinde renkleri geliştiren ayrıntılı ve keskin ekranlarla ilgili. Ancak diğer faktör, filmlerin, TV dizilerinin ve videoların indirilmesini sağlayan harika uygulamaların kullanılabilirliğidir.

 

HUAWEI Nova 10 Serisi, yalnızca yeni bir telefona yapılan en son mobil teknolojinin değil, aynı zamanda şirketin tüm dünyanın istediği en geniş uygulama paketini sunmak için gösterdiği ortak çabanın doruk noktasıdır. HUAWEI Nova 10 Serisi’nin piyasaya sürülmesi pek çok açıdan bir dönüm noktasıdır, ancak müşterileri heyecanlandıracak tek şey şık tasarımı ve kullanıcı deneyimi değildir. AppGallery aracılığıyla dünyanın önde gelen uygulamalarına sağladığı erişim, müşterilerin yeni akıllı telefonlarını kullandıkları her yerde birinci sınıf eğlenceyi garantilemesini sağlar.

 

En iyi uygulamalara bu kolay erişimin yolu, tüm HUAWEI akıllı telefonlarda standart olarak gelen uygulama mağazası HUAWEI'nin AppGallery'dir. AppGallery son birkaç yılda o kadar büyüdü ki, bilgi ve hobilerden finansal hizmetlere ve navigasyona kadar çeşitli uygulamalarla dolup taşan dünyanın en büyük üçüncü uygulama mağazası oldu. Ve elbette, tüm ana eğlence uygulamaları da AppGallery üzerinden ulaşılabilir durumda. Kullanıcılar ayrıca, yine AppGallery içinden yüklenebilen üçüncü taraf bir uygulama mağazası olan GSpace üzerinden GMS gerektiren uygulamaları indirip kolaylıkla kullanabilirler.

 

AppGallery penceresinden bakmak

Bu devasa uygulama kitaplığına açılan pencere AppGallery'dir ve Nova 10 Serisi kullanıcılarının kutudan çıkar çıkmaz ana ekranlarında görecekleri en belirgin simgelerden biri olacaktır. Önceki tercihlere, trend olan uygulamalara ve kullanıcıların isteyebileceği tüm genel küresel uygulamalara göre favorileri listeleyen arayüzü ile kullanımı kolaydır.

 

Nova 10 Serisi kullanıcıları, özellikle kendi ülkelerindeki en yaygın uygulamalar olmak üzere hiçbir şeyi kaçırmadıklarından emin olmak için en üst sıradaki tüm uygulamalar arasında gezinebilirler. Günümüzde popular olan neredeyse tüm video akış, film ve dizi takip uygulamalarına AppGallery üzerinden ulaşılabilir.

 

HUAWEI, HUAWEI Video uygulaması aracılığıyla müşterilere sunduğu geniş bir video kataloğuna sahiptir. Kullanıcı uygulamada ne kadar fazla zaman geçirirse, HUAWEI Video da deneyimlerini o kadar çok özelleştirecektir. Aynısı, kullanıcıların müzik seçimlerini temalandırmasına olanak tanıyan HUAWEI Müzik için de geçerlidir. Örneğin, koşmak için bir çalma listesi, dinlenmek için bir başka çalma listesi. Ayrıca dinledikleri müziğin adını belirleyebilir, en sevdikleri şarkıyı arayabilir veya sevdikleri bir sanatçının en son albümünü indirebilirler. Hem HUAWEI Video hem de HUAWEI Müzik, yeni Nova 10 Serisi telefonlara yüklü olarak gelir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni