Gazeteci Yazar Aziz Karataş'a “Yılın En İyi Röportajı” Ödülü

11. Mood Ödülleri sahiplerini buldu; Aziz Karataş “Yılın En İyi Röportajı” ödülü aldı. 

Mood Dergisi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen törenle “11. Mood Ödülleri” sahiplerini buldu. Sanat, spor ve medya dünyasından önemli isimlerin katıldıkları görkemli törende “Yılın En iyi Röportajı” ödülüne, Gazeteci Yazar Aziz Karataş layık görüldü.

Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde dün akşam gerçekleştirilen ödül törenine sanat, spor ve medya camiasından önemli isimler katılırken, birçok farklı kategoride ödül dağıtıldı. Jüri tarafından ödüle layık görülen kişi ve kurumlara ödülleri verildi. Törende, Gazeteci Yazar Aziz Karataş, “Yılın En İyi Röportajı ödülüne layık görüldü. 

Sahneye röportaj yaptığı Melike Özkorkmaz ile birlikte çıkan Aziz Karataş, konuşmasına Melike’nin yaşam mücadelesini konu aldığı röportajından kısa kesitler vererek başladı. Karataş, “Melike’nin azmi ve cesareti onun gibi nicelerine gayret ve umut olmasını diliyorum. Aldığım bu ödül cesaretin, mücadelenin, azmin ve zaferin ödülüdür. Biz Melike ile birlikte milyonların kalbine dokunduk ve öyle ummuyorum ki bir sonraki ödül töreninde Melike, bu sahneye yürüyerek çıkar. İşte o zaman en güzel ödülümüzü alırız” dedi. 

Yaşam boyu onur ödülü  tiyatro sanatçısı Nevra Serezli’ye, Yılın  Meslek Onur ödülü Turgay Kıran’a, Yılın en iyi oyuncusu ödülü Burak Hakkı’ya, En iyi orkestrası ödülü Enbe orkestrasıyla Behzat Gerçeker’e, Yılın En iyi Şarkısı Ödülü “Gökyüzünü tutamam” şarkısıyla  Can Koç’a verildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni