“Google Think FinTech Dubai 2022” etkinliğine, Türkiye’den katılan tek marka Param oldu

Param Danışma Kurulu Başkanı John Yanyalı, 7-8 Kasım'da Dubai'de gerçekleştirilen Google Think FinTech Dubai 2022 etkinliğine katılarak bir konuşma yaptı. Dünyanın farklı ülkelerinden şirketlerin yer aldığı etkinliğe, Türkiye'den katılan tek fintech kuruluşu Param oldu.

 

Fintech sektörünün geleceğinin konuşulduğu Google Think FinTech Dubai 2022 etkinliği, 7-8 Kasım tarihlerinde Dubai'de gerçekleştirildi. Sektörün lider markalarının temsilcilerinin katıldığı etkinlikte, "Türkiye'nin en büyük fintech kuruluşu" olarak takdim edilen Param da yer aldı.

 

Param Danışma Kurulu Başkanı John Yanyalı, Google Think FinTech Dubai 2022 etkinliğinde yaptığı konuşmada, durgunluk zamanlarında yatırımları yönetme stratejilerinden bahsetti. Yeni düşüncelere açık olmanın önemine değinen John Yanyalı, şirketlerin uzun vadede pozisyonlarını koruyacak adımlar atması gerektiğini söyledi. Yatırım arayan şirketlere seslenerek, “Sadece rüya satmayın, veri satın. Yatırımcılara bir fırsat sunun” diyen Yanyalı, “Bir durgunluk olsun ya da olmasın, yatırımcılarla ilişkinizi başlatmak ve beslemek akıllıca bir karardır” şeklinde konuştu.

 

Türkiye’deki büyümesini devam ettirirken, bir yandan da sunduğu ürün ve hizmetleri global ölçeğe taşımayı hedefleyen Param, uluslararası etkinliklerde deneyimlerini paylaşmaya devam edecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni