HUAWEI nova Y70 yeni reklam filmiyle pil süresi ve uygulama desteğine dikkat çekiyor

Huawei’nin tüketiciler tarafından beğenilen nova Serisi’nin en genç ve yeni üyesi nova Y70 için çekilen dijital reklam filmi, başrolde Aslıhan Malbora ile birlikte Suğdem Gözalır ve Fatih Özkan’ı ağırlıyor.

 

Teknoloji devi HUAWEI, Türkiye’de ve Türkiye’ye özel çektiği reklam filmleri portföyüne bir yenisini daha ekledi. HUAWEI’nin çok beğenilen nova Sersisi’nin en genç üyesi nova Y70 için çekilen dijital reklam filminde telefonun pil süresi, şarj ve uygulama özellikleri, Şile ve İstanbul’un manzaraları eşliğinde izleyiciye tanıtılıyor.

 

“Üç günüm nasıl mı geçti?” sorusuyla yola çıkan ve Aslıhan Malbora’nın arkadaşlarıyla geçirdiği 3 günü anlatan bu filmde, oyuncular Suğdem Gözalır ve Fatih Özkan ona eşlik ediyor. Reklam filmi, nerede olursanız olun şarj ve pil derdi yaşamayacağınız bir akıllı telefon kullanma deneyimi vaadini tüketicilere sunuyor. Reklamda gösterilen uygulamalar doğrudan HUAWEI AppGallery’den veya Petal Search aracılığıyla üçüncü parti platformlardan indirilebiliyor. Reklam filminin altında NUNN Studio imzası var.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni