Mcdodo’dan ‘şehre dönüş’ kampanyası

Global mobil aksesuar markası Mcdodo, Eylül ayına özel olarak seçili ürünlerde ‘Şehre Dönüş Kampanyası” yapıyor. LED ışıklı hızlı şarj kabloları, tablet kalemleri, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar, MagSafe kılıflar ve kablosuz şarjlı araç telefon tutacağı gibi pek çok inovatif ürünün yer aldığı mcdodo ‘den yapacağınız alışverişlerde; çoklayıcı hub’lar ve kulaklık gibi ürünleri, Eylül ayına özel yüzde 15 indirimli olarak alabileceksiniz

 

 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası Mcdodo, her yaşa ve zevke hitap eden geniş ürün gamıyla, ihtiyaca uygun teknolojik aksesuarlar üretmeye devam ediyor. Günümüzün dijitalleşen mobil dünyasında, teknolojik aletlerin artık olmazsa olmazımız olduğunun bilinciyle hareket eden Mcdodo; USB-C hub’lar, LED ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi pek çok inovatif ürünün de içinde olduğu 350’nin üzerinde mobil aksesuar seçeneği sunuyor.

 

Eğitime özel indirimler!

Marka mottosu, ‘sektördeki ihtiyaçlara kısa sürede odaklanarak çözümler geliştirmek’ olan Mcdodo, Eylül ayında okula dönüş için de eğitime özel ürünlerde avantajlı fırsatlar sunuyor. Mcdodo’nun e-ticaret sitesi üzerinden yapılacak tüm alışverişlerde; bilgisayar çoklayıcı hub’lar, tablet kalemi ve kulaklık çeşitleri, Eylül ayı boyunca yüzde 15 indirimli olarak satışa sunuluyor.

 

Mcdodo ürünleri; mcdodo adresinin yanı sıra Amazon, Hepsiburada, N11 ve Trendyol üzerinden de tüketicilerle buluşuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni