Murano’nun ünü ülke sınırlarının dışına taştı

Türk oyun tutkunlarının yakından tanıdığı MLBB resmi sunucusu Murano yani Murat Dursun, Mobile Legends ekibimizle birlikte Türkiye'yi yurtdışında temsil etmeye devam ediyor.

 

Türkiye'de oyunseverlerin en çok ilgi gösterdiği oyunlardan biri olan Mobile Legends Bang Bang'in videolarını yayınlayarak başladığı yayıncılık hayatına MLBB Türkiye'nin yüzü olarak devam eden Murano, Mobile Legends Dünya Şampiyonası'nda yer almaya hazırlanıyor.

 

MURANO (MURAT DURSUN) KİMDİR

 

YouTuber ve Resmi Mobile Legends sunucusu Murano MLBB olarak bilinen Murat Dursun 08.07.1999  Trabzon doğumlu…

 

İlkokulu Sadabad Koleji'nde okurken babası Mustafa Dursun (inşaat mühendisi) Kabe'nin geliştirme projesi yüzünden Arabistan'a taşınınca Murat Dursun'un hayatının 2 yılı Arabistan'da geçti.

 

Türkiye'ye geri dönüp orta öğrenime devam eden Murat Dursun,  spor hayatına Dünya şampiyonlukları olan sporcu Dilek Selçuk'la başladı. Halterde kendisini geliştiren Dursun kısa süre içersinde gelişimini tamamlayıp şampiyonalara katıldı. İstanbul birincisi olduktan sonra Türkiye şampiyonasında da ikincilik elde eden Murat Dursun lisede halteri bırakmak zorunda kaldı.

 

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde bilgisayar mühendisliği okuduktan sonra teknolojiye olan ilgisi artan Murat Dursun üniversitenin son  yılında YouTube kanalını açıp büyük bir hayran kitlesi elde etti ve 2 yıl YouTube ile dünyaca tanınan Mobile Legends oyununda sunuculuk yapmaya başladı.

 

Murano lakabıyla tanınan e-spor oyuncusu çeşitli turnuvalara da katılıp başarılarına her geçen gün bir yenisini ekledi. Murano yani Murat Dursun şimdilerde Endonezya'da Türkiye'yi temsil edecek olan  takım "İncendio Supremacy"le Mobile Legends Dünya Şampiyoonası'nda "M4 MLBB" Mobile Legends Türkiye ekibinde yer alacak… 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni