Sony Linkbuds Serisinin Yeni üyesi Plastik Su Sebillerinden Dönüştürülmüş, En Küçük ve En Hafif Kablosuz Kulaklığı LinkBuds S “Dünya Mavisi”

  • Yeni LinkBuds S "Dünya Mavisi" modelinin üretiminde, plastik su soğutucularından üretilen geri dönüştürülmüş reçine malzemesi kullanılıyor.
     

  • Her LinkBuds S'in satış fiyatının 2 ABD doları deniz koruma faaliyetlerine bağışlanıyor.
     

  • Çok noktalı Bluetooth® bağlantısı sayesinde iki cihazın aynı anda bağlanmasına ve sorunsuz geçiş yapmasına olanak tanıyan yeni yazılım güncellemesi içeriyor. Bu güncelleme aynı zamanda LinkBuds serisinin diğer modellerine ve WF-1000XM4 kulaklıklara da getiriliyor. 

 

LinkBuds S: Kulaklıklar için yeni bir sınır

LinkBuds S, yeni bir kullanım konsepti sağlayan ve kullanıcılarına çevrimiçi ve çevrimdışı her iki dünyanın da en iyisini sunan bir model olarak öne çıkıyor. Doğal ortam sesine sahip ultra küçük ve hafif tasarımı sayesinde gün boyu her iki dünyaya da bağlı kalmak için mükemmel bir ortam sunuyor. LinkBuds S, kullanıcıların çevresindeki dünyayla etkileşime geçmesini sağlayan LinkBuds yenilikçi ortam sesi teknolojisini, kaliteli gürültü engelleme ile birleştirerek, kullanıcıların sadece sevdiği içeriğe odaklanmasına imkan tanıyor.

 

Kulaklıklar, Uyarlamalı Ses Kontrolü özelliği sayesinde kullanıcının bulunduğu ortama göre sesi ayarlarını ayarlıyor ve ideal dinleme deneyimi yaratıyor. Kulaklıklar aracılığıyla müzik ve oyunların keyfini çıkarmak veya konferans aramalarına katılmak gibi sesle etkileşim kurma yolları çeşitlenip gelişiyor. Sony Linkbuds serisi, günümüzün mevcut yaşam tarzını yansıtan kullanıcılar için optimum ses deneyimi sağlamaya ve diğer ortak şirketlerin uygulamalarıyla kullanımını geliştirmeye devam ediyor.

 

LinkBuds S Yeni Renk: "Dünya Mavisi"

LinkBuds S, geri dönüştürülmüş plastik su sebilleri ve geri dönüştürülmüş reçine malzemeleri kullanılarak yapılan gövde ve kasasıyla yeni "Dünya Mavisi" rengini sunuyor.

 

Sony tarafından geliştirilen bu malzeme, su sebillerinden geri dönüştürülmüş malzemelerin potansiyel kullanımının genişletilmesi ve yapışkan özelliklerinden yararlanılması amacıyla yeni bir tasarım ifadesi arayışı olarak ortaya çıkıyor. LinkBuds S “Dünya Mavisi” üzerinde kullanılan malzeme, her üründe kendine has olacak şekilde tasarlanmış bir mermer deseni oluşturuyor.

 

Sony ürünlerinin çevresel etkiyi azaltmaya olan bağlılığını simgeleyen ’’Dünya Mavisi’’ modeline ek olarak LinkBuds kulaklık serisinin tamamı plastik içermeyen ambalajlardan ve geri dönüştürülmüş otomobil parçalarından oluşuyor.

 

Sony Group, 2050 yılına kadar çevresel ayak izini sıfıra indirmeyi hedefleyen "Road The Zero" adlı uzun vadeli bir çevre planını uyguluyor. Sony, bunun bir parçası olarak, 2021’den 2025’e kadar geçerli olan “Green Management 2025” çevresel orta vadeli hedeflerini de sunuyor. Geri dönüştürülmüş plastiklerin tanıtımı, ürün güç tüketiminin azaltılması, yeni tasarlanan küçük ürünlerin ambalajlarından plastiğin çıkarılması ve yenilenebilir enerjinin tanıtımı gibi çabaları hızlandırmayı hedefliyor.

 

Okyanus koruma faaliyetlerini desteklemek için bağış programı

Son yıllara bakıldığında, yıllık plastik üretimi son 50 yılda yaklaşık 20 kat artarken, geri dönüştürülen plastik miktarı yaklaşık yüzde 9'da kalıyor. Sony, LinkBuds S satışlarından gelen karın yüzde birini, 1987'den bu yana 70 ülkede doğaya ve küresel biyoçeşitliliğe sorumlu ve sürdürülebilirliğe önem veren kitleler oluşturmak adına çalışan uluslararası bir STK olan Conservation International'a (CI) bağışlayacak. 

 

Satılan her bir birimin satış fiyatının 2 ABD doları, CI'nin okyanus koruma faaliyetlerini desteklemek için bağışlanacaktır. Conservation International'ın hesaplamalarına göre, her satın alım, yaklaşık 47 olimpik yüzme havuzuna eşdeğer bir alan olan 58.824 metrekare okyanusun korunacağı anlamına geliyor.

 

Conservation International Pazarlama Direktörü Anastasia Khoo, "Doğada hiçbir şey boşlukta kendiliğinden yok olmaz, tek bir yerdeki kirlilik tüm okyanusu etkileyebilir. Plastik kirliliği başlı başına bir sorun ama aynı zamanda iklim değişikliğinden aşırı avlanmaya kadar okyanusun karşı karşıya olduğu diğer stresleri şiddetlendirmede de rol oynuyor. İnsanlar sağlıklı bir okyanusa bağımlıdır ve bunun gibi çabalar, gerekli finansmanı sağlamaya ve tüketicilerle farkındalık ve etkileşimi artırmaya yardımcı olur." dedi. 

 

Çok noktalı bağlantı işlevi kullanıma sunulacak

LinkBuds serisindeki tüm modeller aynı anda iki cihaza bağlanılabilmeyi sağlayan Çok Noktalı Bluetooth bağlantı işlevini etkinleştirmek için bir yazılım güncellemesi alıyor. Örneğin, kullanıcılar bilgisayarlarında müzik çalıyorsa ve akıllı telefonlarına gelen bir aramayı cevaplarsa, otomatik olarak akıllı telefonun aramasına geçiyor ve bağlantı değiştirmek zorunda kalmadan eller serbest arama yapılmasına olanak tanıyor.

 

Tüm LinkBuds serisi modeller Kasım 2022'de Multipoint Bluetooth bağlantısını desteklemek için bir yazılım güncellemesi alacak. Ödüllü WF-1000XM4 kulaklıklar da bu kış bu daha kullanışlı Bluetooth işlevinden faydalanacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni