Sony Pictures gelecek filmlerinin lansmanını Las Vegas CinemaCon'da yaptı

Dünyanın en büyük yapım şirketlerinden Sony Pictures Entertainment, 2023 yılında gösterimine girecek filmlerinin lansmanını yaptı. Las Vegas CinemaCon’da 24-27 Nisan’da sektör profesyonelleri ve sinema salonu sahiplerinin katılımı ile gerçekleşen lansmanda The Equalizer 3, Spider-Man: Across the Spider-Verse, Gran Turismo ve No Hard Feelings gibi merakla beklenen filmlerin yıldız oyuncuları ve yönetmenleri bir araya geldi. 

Dünyanın en önemli film ve televizyon programlarının yapımcılığını, ticaretini ve dağıtımcılığını yapan Sony Pictures Entertainment, 24-27 Nisan’da Las Vegas CinemaCon’da gelecek filmlerinin lansmanını yaptı. Sektör profesyonelleri ve sinema salonu sahiplerinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte yıldız oyuncular ve yönetmenler bir araya geldi. Dört gün boyunca heyecanla beklenen filmlerin fragmanlarının ve güncellemelerinin paylaşıldığı lansmanın açılış gecesinde konuşan Sony başkanı ve CEO’su Tom Rothman, Sony’nin 2023’te birbirinden devasa filmlerle sinemalarda yer alacağını söyledi.

Denzel Washington’ın başrolünde yer aldığı ve ülkemizde “Adalet 3: Son” olarak gösterime girecek olan The Equalizer serisinin son filmi, Örümcek-Evreni serisinin yeni bölümü “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş, efsanevi PlayStation yarış oyunu serisinden uyarlanan film “Gran Turismo” ve başrolünde Jennifer Lawrence yer aldığı “Büyü de Gel” gibi merakla beklenen filmlere ait bilgilerin ve görüntülerin paylaşıldığı etkinlikte ayrıca 68 yaşındaki deneyimli oyuncu Denzel Washington ömür boyu başarı ödülünü aldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı