TOD'un yeni dizisi Sarmaşık Zamanı'nın yeni teaser'ı yayınlandı!

Yeni dizisi “Sarmaşık Zamanı”nı izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan TOD, dizinin ikinci tanıtım filmini yayınladı.

TOD’un güçlü oyuncu kadrosuyla henüz yayınlanmadan merak uyandıran dizisi “Sarmaşık Zamanı”nın yeni tanıtımı yayınlandı. Sosyal medyada kısa süre içinde beğeni toplayan ilk tanıtımı sonrası yeni tanıtımında Burçin Terzioğlu ve Onur Tuna’nın yanı sıra Hazal Türesan, Yiğit Kirazcı ve Tilbe Saran’ın yer alması heyecan ve ilgi uyandırdı. 

Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğuna oturduğu, Savaş Korkmaz’ın senaryosunu kaleme aldığı, idari yapımcılığını OM CONTENT’in üstlendiği, Sarmaşık Zamanı’nın başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı’ya, usta isimler Emre Karayel, Emel Çölgeçen, Özgür Emre Yıldırım, Müge Bayramoğlu, Fatih Berk Şahin ve Tilbe Saran eşlik ediyor. Sarmaşık Zamanı’nın oyuncu kadrosunda ayrıca başarılı isimler Pervin Bağdat, Pelin Ermiş, Mesut Yılmaz, Gökçe Güneş Doğrusöz, Ayşe Melike Çerçi, Uğur Karabulut, Funda Güray, Yılmaz Sütçü de yer alıyor. 

KONUSU:

Mutlu bir evliliği, sevdiği bir işi olan Ezgi, bir gün karşısına çıkan bir yabancının söyledikleriyle inandığı her şeyi sorgulamaya başladı. Kocası Kerem, gerçekte nasıl bir insandı? Görünüşte mutlu olan evlilikleri belki de dağılmanın eşiğindeydi. Ezgi, duyduklarına mı, gördüklerine mi yoksa hissettiklerine mi inanması gerektiğini bilmiyordu. Sorgulamalarının sonucunda Ezgi kendini bir karakolda bulacaktı. Kerem, bir kadını öldürmüş olabilir miydi? 

TOD’un merakla beklenen yeni dizisi Sarmaşık Zamanı, Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesindeki 20 ülkenin tamamında aynı anda yayınlanacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni