Türk Takımlarından PUBG MOBILE Pro League Avrupa Şampiyonasında büyük başarı

İlk 10 takım içerisinde beş Türk takımının yer aldığı PUBG MOBILE Pro League (PMPL) Avrupa Şampiyonası’nda temsilcimiz Fire Flux turnuvayı 2. tamamlayarak Dünya Şampiyonası bileti kazandı.

 

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE Esports’un 20- 23 Ekim tarihleri arasında düzenlediği 2022 PMPL Avrupa Şampiyonası’nda Türk takımları önemli başarılara imza attı. 

 

Toplamda 2,3 milyon TL (150 bin dolar) ödül havuzuna sahip olan turnuvada ilk 10 takım içerisinde beş Türk takımı yer aldı. Ayrıca geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Türkiye espor tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonluğu getiren temsilcimiz Fire Flux Esports, bu sene turnuvayı 2. sırada tamamlayarak 28 bin dolar (520.000 TL) kazandığı gibi, PUBG MOBILE Global Championship (PMGC) biletini de cebine koydu.

 

Nefes kesen mücadelelere sahne olan turnuvayı WEU bölgesi temsilcisi HVVP Esports birincilikle tamamladı. Bu sonuçlar ile ilk üç sırada yer alan HVVP Esports, Fire Flux Esports ve Madbulls takımları PMGC’e katılma hakkını kazandı.

 

Dünya Şampiyonasına üç Türk takımı gidiyor!

Fire Flux Esports’un da zaferiyle PMGC’de mücadele verecek Türk takımlarının sayısı üçe yükseldi. Daha önce PMPL Türkiye’nin iki sezonu boyunca oynanan tüm maçlarından en çok puanı toplayan Beşiktaş Esports ve S2G Esports ise doğrudan PMGC’ye (PUBG Mobile Dünya Şampiyonası) gitmeye hak kazanmıştı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni