vivo Y Serisi Kullanıcılarına Android 13 Güncellemesi ile Performans Müjdesi

vivo’nun tasarımı, üretim kalitesi, yüksek pil gücü ve kamera özellikleri ile dikkat çeken şık Y serisi Kasım ayında Android 13 güncellemesi ile önemli özellikler aldı. Güncelleme sonrasında Y22s Genişletilmiş RAM özelliği 12GB’a kadar destek verebiliyor.

 

Yenilikçi ürünleri ile kullanıcıların dikkatini çeken dünyanın lider teknoloji markalarından vivo, üretimi Türkiye fabrikasında gerçekleşen Y serisi cihazları Kasım ayı içerisinde Android 13 güncellemesi aldı. Minimalist ve şık tasarımının yanı sıra, teknik özellikleri ile de kullanıcıların gözdesi olan vivo, RAM ve NFC teknolojilerindeki güncellemeler ile güçlü performansını artırmaya devam ediyor.

 

Android 13 güncellemesi sonrasında Genişletilmiş 3.0 RAM özelliğine sahip Y serisi cihazların performansı önemli ölçüde iyileştirildi. Y22s 4GB RAM ve 64GB ROM özelliklerine sahip sürümünde bulunan Genişletilmiş 3.0 RAM özelliği 4GB + 4GB, Y22s 6GB RAM +128GB Genişletilmiş 3.0 RAM 6GB + 6GB olarak artırıldı. Yine Y16 modelinde bulunan 4GB+1GB olan Genişletilmiş RAM özelliği 4GB+4GB olarak güncellendi. 

 

Genişletilmiş RAM 3.0 ile daha da hızlı performans  

Genişletilmiş RAM 3.0, Genişletilmiş RAM 2.0 ile kıyaslandığında 23 oranında daha fazla etkin uygulamaya sahip.

 

Android 13 güncellemesi ile Genişletilmiş RAM 3.0 özelliği 4GB + 1GB’dan 4GB + 4GB’ye kavuşan Y16 modeli, MediaTek P35 sekiz çekirdekli işlemciyle ve 4GB RAM ile günlük işlerinizi ve eğlence ihtiyacınızı kolaylıkla karşılıyor.

 

Android 13 güncellemesi sonrasında Genişletilmiş RAM 3.0 özelliği toplam 12GB’a kadar ulaşan RAM gücü ile Y22s, aynı zamanda üçlü kart yuvası ile 1 TB'a kadar bellek genişletmeyi destekliyor. Bu sayede kullanıcılara sevdiği müzik, film, fotoğraf ve videolar için daima boş yer imkanı sunuyor. 

 

NFC ile temassız işlem rahatlığı

vivo Y22s modelinin her iki sürümü de Android 13 güncellemesi ile NFC özelliğine sahip olacak. Yakın Alan İletişimi anlamına gelen Near Field Communication (NFC), birçok farklı temassız işlem imkanı sunuyor. Radyo sinyalleri üzerinden gerçekleşen NFC teknolojisinin temel çalışma prensibi; NFC özelliği bulunan akıllı telefon üzerinden, cihazlar arasında kablosuz iletişim kurulması olarak belirtilebilir. Temassız işlem teknolojilerinin gelişmesiyle NFC teknolojisi de büyük önem kazanıyor.

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni