YBY Woods Sezonu Karsu'nun Eşsiz Performansıyla Açtı

Gökyüzünün altında, ormanın içinde, konserden festivale, tiyatrodan spora birçok kültür, sanat ve eğlence deneyimlerinin yaratıcısı YBY Woods, Kemerburgaz Kent Ormanı’nda yeni sezonu sevilen sanatçı Karsu ile açtı. Eğlence, sanat ve kültür ormanı YBY Woods birbirinden renkli anlara ev sahipliği yaparken, Karsu’nun eşsiz performansını izlemeye binlerce İstanbullu geldi.

 

Karsu, sahnede kendi şarkılarının yanı sıra Neşet Ertaş’ın Neredesin Sen türküsü ile Sezen Aksu’ya ait Beni Al Onu Alma, Rakkas ve Mustafa Sandal’ın Jest Oldum şarkılarını da seslendirdi.

 

Kültür, sanat ve eğlence alanında yarattığı ve sunduğu deneyimlerle şehir yaşam kültürünün zenginleşmesine odaklanan YBY Woods, İstanbul’un en büyük sahnesinde sezonu Karsu’nun özgün sesiyle açtı. Sahne performansı, dans şovları, orkestrası ve eşsiz sesiyle herkesi büyüleyen Karsu konserine iki binin üzerinde İstanbullu katılırken, her yaş grubundan Karsu hayranları sanat ormanında yerini aldı.

 

Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; kültür, sanat ve eğlence alanında dünya standartlarında deneyimler yaratmaya devam ediyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı