Arya Can ve Erhan Şahin müzikte fenomen olmak istiyor

İnternet dünyasının ve sosyal medyanın hızlı yükselen müzik ikilisi Arya Can ve Erhan Şahin tarzlarıyla iddialı… 

Şarkılarıyla dikkat çeken ikili kendilerini ve tarzlarını şu şekilde tanımlıyor… 

Arya Can :Müziğe başladığım ilk yıllarda çok değerli hocalardan Türk sanat müziği icra eğitimi aldım. Tarzım bu nedenle sanat müziğine daha yakın oldu. Sanat müziği icra etmenin dışında fantezi ve pop da icra etmeye çalışıyorum.
Erhan Şahin :Yaptığım proje eserlerde her tarzdan esintiler duyabilirsiniz. Makamlar arası geçişleri çok severim. Şarkılarımı söylerken belli bir kalıba bağlı kalmam. Sevenlerim ve dostlarım tarzımın her şarkıya ayrı bir ruh verdiğini söylerler.

Güzel şarkıcı Arya Can, Sibel Can’a benzetilmesiyle ilgili şunları söyledi: “Evet, çevremdeki dostlar ve dinleyenler ses rengimin değerli sanatçımız Sibel Can’a benzetiyor. Bu durum beni mutlu ediyor fakat bu benzetme benim için avantaj gibi görünse de dezavantaja dönüşebiliyor. Çünkü Sibel Can bu ülkede kendini ses olarak kanıtlamış değerli bir sanatçı. Onu çok seviyorum ama esinlendiğim söylenemez.”

İkilinin düetleri çok ses getirmişti… Arya Can, “İzmir’e tekrar döndüğüm yıllarda değerli sanatçı arkadaşım Erhan şahinle yollarımız kesişti. Kendisiyle birçok konser ve programlarda sahne aldık. Ses rengimizin uyumu ve çevreden aldığımız tepkilerle sahnede ki düetlerimizi onun eşsiz bestesiyle ölümsüzleştirmek istedik. Erhan Şahin sanatçılığının yanı sıra çok iyi bir dost. İki sanatçının beraber sahne alması zordur. Çünkü bu camia egosu yüksek insanlar ile dolu. Bu camia içinde iyi kalabilmeyi başarmış olması sahnede ki ustalığı ve kendine özgü tarzıyla uzun yıllar sorunsuz ilerleyebileceğim bir partner. Benimle düet yapması benim için onur. Gelecek projelerde de birlikte yol almak isterim.” Dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı