Kınık'ta yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak

Başkan Doğruer Poyracık Aquapark’ta çocukların eğlencesine eşlik etti

Kınık Belediyesi tarafından kurulan ve ilçe halkının büyük rağbet gösterdiği Poyracık Aquapark Sosyal Tesisi ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi ile yaza merhaba dedi.

Kınık Belediyesi Poyracık Aquapark Sosyal Tesisi sezon açılışı 7 Temmuz Cuma günü yapılarak, K? ?nık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve çocukların bir araya geldiği ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi ile yaza merhaba dedi.

Başkan Doğruer geçtiğimiz yaz hayata geçen tesisin ilçede büyük bir ihtiyacı karşıladığını belirterek “Poyracık Aquapark Sosyal Tesisi sıcak yaz günlerinde adeta ilaç gibi gelen su parkı ve yüzme havuzunun yanı sıra, konumu itibariyle ailelerin dinlenebildiği ve ailece nefes alabildikleri bir tesis oldu. Tesisimizde düğün, nişan ve benzeri etkinliklerin çok uygun fiyata yapıldığı alanımız da büyük rağbet görmekte. Elbette ilçemizde standartlar ve beklentiler her geçen gün büyümektedir. Biz de bu tesis ile büyük bir ihtiyacı karşılamış olduk. Eğlencenin yanı sıra usta eğitmenler eşliğinde çocuklarımıza yüzme kursu vermekteyiz. Bugün burada hem projemizin startını verdik, hem de sezonu açmış olduk. İlçe halkı mutlu, biz mutluyuz. Kınık için çalışm aya devam edeceğiz.” dedi.

Tesis; ailelerin çocuklarıyla birlikte eğlenebileceği havuzları, su kaydırakları, eğlence alanları ile bu yıl da ilçe halkının nefes alacağı ve serinleyeceği adres olacak.

Kınık Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği Poyracık Aquapark Sosyal Tesisi olimpik ölçülerde yüzme havuzu ile ilçe halkını serinletmesinin yanı sıra eğitmenler eşliğinde ilçede yaşayan çocuklara yüzme kursu vermektedir. İşletmesi belediye tarafından yapılan, kaliteli hizmetin uygun fiyata sunulduğu günü birlik tatilin adresi tesiste, su kaydırağı, oyun alanları, kafeteryası ile ziyaretçileri ağırlamaktadır. 

Haftanın altı günü hizmet veren tesis, yüzme kursları dışında; Pazartesi 13:30-18:30 arası “Aile günü”, Perşembe 13:30-18:30 arası “Erkekler gün? ?”, Cumartesi 10:00-18:30 arası “Kadınlar günü” ve Pazar 10:00-18:30 arası “Aile günü” olarak faaliyete açıldı. 

Ziyaretçilerin eğlenceye mola verdiği kafeterya, zengin menüsü ve uygun fiyatı ile hizmet vermektedir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı