Büyükşehir'den can dostlar için “Pako" mobil uygulaması

İzmir Büyükşehir Belediyesi can dostların yaşam kalitesini artırmak için “Pako” mobil uygulamasını hizmete aldı. Ücretsiz indirilen mobil uygulama ile yurttaşlar hem sokak hayvanları hem evcil hayvanlar için birçok hizmete kolaylıkla ulaşabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı iş birliği ile  “Pako”  mobil uygulaması” hayata geçirildi. Sokak hayvanlarının yaşadığı sorunlara daha hızlı ve etkili çözüm üretmek için devreye alınan mobil uygulama sayesinde evsiz can dostlar yeni yuvalarına daha kolay ulaşacak.

 

Uzaktan takip artık mümkün

“Pako” mobil uygulaması üzerinden hesap oluşturan kullanıcılar, yardım alabilecekleri kaynaklara ve ihtiyaç duydukları tüm bilgilere kolayca erişebiliyor. Uygulama ile mobil kısırlaştırma talebi oluşturulabiliyor, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından tedavi altına alınan sahipsiz sokak hayvanlarının güncel sağlık durumları hakkında bilgi alınabiliyor. Uygulama ile tek tıkla mama bağışında bulunulabiliyor, sahipli hayvanların defin işlemleri için talep oluşturulabiliyor, ambulans hizmetlerinden faydalanılabiliyor. Sayfada ayrıca yuva arayan pati ilanları, sahipli hayvanlarını kaybedenler ya da sahipli kayıp hayvan bulanların yapacağı bildirimler için bölümler yer alıyor.
Ücretsiz Pako Mobil Uygulaması, App Store veya Google Play üzerinden indirilebilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı