İki farklı yaratıcı topluluk TikTok'ta bir araya geldi

TikTok, kullanıcıların kendi efektlerini oluşturmalarına olanak tanıyan yeni özelliği Effect House’u kullanarak; yaratıcılığı ve iş birliğini teşvik etmek amacıyla bir kampanya başlattı. Kafa Kafaya isimli kampanyada, çeşitli konularda uzmanlaşmış içerik üreticileri ve Effect House tasarımcıları bir araya gelerek yeni efektler oluşturdu.

TikTok Kafa Kafaya kampanyası, içerik üreticilerinin ve efekt tasarımcılarının yenilikçi ve görsel açıdan çarpıcı TikTok efektleri tasarlamak için iş birliği yaptıkları 3 saatlik bir süreci kapsadı. Bu süreç, özel olarak belirlenen bir mekânda gerçekleştirildi ve süreci anlatan belgesel tarzında bir video hazırlandı. Videoda, TikTok içerik üreticileri ve Effect House tasarımcıları buluştu, beyin fırtınası yaptı ve efektleri oluşturma sürecini içeren iş birliği ve yaratım süreçleri yer aldı.

 

Effect House: Kullanıcılar kendi efektlerini tasarlayabilecek

Kampanya aracılığıyla tanıtılan Effect House özelliği, kullanıcıların kendi efektlerini oluşturmalarına olanak tanıyor. Yaklaşık bir yılı aşkın süredir Beta sürümünde olan Effect House’u aktifleştiren TikTok, kullanıcılarına yeteneklerini özgürce kullanabilmeleri için yeni alan açmayı hedefliyor.

TikTok Kafa Kafaya kampanyasında yer alan içerik üreticileri ve efekt tasarımcılarının eşleşmeleri şu şekilde oldu;

 

Makyaj & Güzellik Kategorisi:

  • Tasarımcı: Ayşe Özdemir
  • İçerik Üreticisi: Aleyna Kastrat 

Kendin Yap, El İşleri Kategorisi:

  • Tasarımcı: Cansu Türkmen 
  • İçerik Üreticileri: Muhammet Bettaş & Egemen Doğan 

Müzik Kategorisi:

  • Tasarımcı: Ömer Faruk Özdemir 
  • İçerik Üreticisi: Gökçe Özgül 

TikTok Kafa Kafaya kampanyasının yapımcılığını, bünyesine pek çok kreatif yeteneği barındıran Multi Creative Solutions üstleniyor. Kampanyanın yönetmen koltuğundaysa Ali Can Baytok yer alıyor. Farklı alanlarda uzmanlaşmış bireylerin bir araya gelerek nasıl yenilikçi TikTok efektleri yaratabileceğini göstermeyi amaçlayan TikTok; Kafa Kafaya kampanyasıyla çeşitlilik ve iş birliği ruhuyla TikTok topluluğuna ilham vermeye devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı