Türkiye'de üretilen en yeni Xiaomi akıllı telefon modeli Redmi 12 satışa sunuldu

Gücünü MediaTek Helio G88 işlemciden alan ve 6,79 inç FHD+ Nokta Ekran gibi gelişmiş özelliklerle donatılan Redmi 12, 7,999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunuldu. Mi mağazaları ve mi.com’dan Redmi 12 satın alan ilk 500 kişi tüm ekosistem ve tablet ürünlerinde de geçerli olan 500 TL değerinde kupon hakkı kazanacak.

Xiaomi, uygun fiyatıyla maksimum değer, mükemmel eğlence deneyimi ve akıcı bir işletim sistemi arayan kullanıcılara yönelik üst düzey teknik özelliklerle donatılan giriş düzeyi yeni akıllı telefonu Redmi 12’yi tanıttı.

Yeni ve kusursuz bir deneyim sunan, yalnızca 8,17 mm kalınlığında, birinci sınıf cam arka yüzey ve yepyeni kamera tasarımına sahip olan Redmi 12, şık görünümünün yanı sıra kullanıcılara rahat bir tutuş sağlıyor. IP53 derecesiyle günlük kullanımda toz ve su sıçramalarına karşı dayanıklı olan cihaz, kullanımı daha da rahat hale getirmek için 18W Type-C hızlı şarj bağlantı noktası ve 3,5 mm kulaklık girişi içeriyor. Hem işlevsel hem de çekici bir tasarıma sahip olan Redmi 12’nin gece siyahı, gök mavisi ve kutup gümüşü olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

Cihaz, 90 Hz Adaptif Senkronizasyon özelliğine sahip 6,79” FHD+ Nokta Ekranıyla öne çıkıyor. Aynı zamanda Redmi serisindeki şimdiye kadar en büyük ekran olma özelliğini taşıyan 2460 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip bu ekran, okuma, video izleme, oyun oynama ve daha fazlası için üst düzey görüntüleme deneyimi sunuyor. SGS Düşük Mavi Işık Sertifikasına sahip cihaz, Okuma Modu 3.0 (Reading Mode) ile gözleri için ekstra yorgunluğa neden olmadan kullanıcıların içeriklerin keyfini daha uzun süre çıkarmalarına olanak tanıyor. 

Redmi 12’nin üçlü kamera kurulumunun 50 MP ana kamerası tüm ayrıntıların en net ve hassas bir şekilde yakalanmasını sağlıyor. Bu güçlü kamera kurulumuna 8 MP ultra geniş kamera ve 2 MP makro kamera eşlik ediyor. Cihaz ayrıca piksel düzeyinde hesaplamalar ve gerçek zamanlı ön izlemelerle fotoğrafçılık deneyimini en üst düzeye çıkaran 7 popüler filmCamera filtresi içeriyor.

Gücünü MediaTek Helio G88 işlemciden alan Redmi 12, bellek genişletmeyle 2. GHz’ye kadar saat hızına kadar destekliyor ve kullanıcılara keşfedilecek birçok fırsat sunuyor. 1TB genişletilebilir depolama alanıyla fotoğraf çekmekten en beğenilen müzik parçalarına kadar her şeyin kullanıcıların parmaklarının ucunda olmasını sağlıyor. Yüksek kapasiteli 5.000 mAh pili5, şarj düzeyinin azalmasıyla ilgili tüm endişeleri ortadan kaldırarak 133 saate kadar müzik dinleme, 26 saate kadar okuma veya 16 saate kadar video izleme süresi sunuyor6. Redmi 12, hızlı ve kolay erişim için yan tarafında bulunan kullanıcı dostu bir parmak izi sensörüyle birlikte geliyor. Cihaz ayrıca, evdeki elektronik cihazları kontrol etmek için kızılötesi (IR) uzaktan kumanda olarak da kullanılabiliyor. Eğlence deneyimini en üst düzeye çıkaran cihaz, büyüleyici ve dinamik bir işitsel yolculuk için güçlü bir hoparlör içeriyor.

Redmi 12, 4GB+128GB versiyonu 7,999 TL olarak tavsiye edilen son kullancı fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu. 

 

1. Ürünlerle ilgili gerçek ölçümler farklılık gösterebilir. Tüm özellikler gerçek ürüne bağlıdır 

2. IP53’e sahip cihaz, IEC 60529:1989+A1:1999+A2:2013’e dayalı IP53 giriş koruması sınıflandırmasıyla belirli laboratuvar koşullarının varlığında sıçrama ve toza karşı dayanıklı olduğu test edilmiştir. 

3. Güç adaptörü belirli bölgelerde ayrı olarak satılmaktadır. Optimum şarj verimliliği için, 18 W PD şarjı destekleyen güç adaptörlerini veya varsa 18W veya üzeri Xiaomi resmi güç adaptörlerini kullanmanızı öneririz. 

4. Veriler SGS test raporundan alınmıştır. 

5. Veriler Xiaomi Dahili Laboratuvarlarından alınmıştır. Gerçek pil ömrü ağ ortamına, kullanım şekillerine ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Pilin maksimum kapasitesi doğal olarak zamanla ve kullanımla azalacaktır. 

6. Veriler Xiaomi Dahili Laboratuvarlarından alınmıştır. Gerçek süre ağ ortamına, kullanım şekillerine ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı