Bybit CEO'su Ben Zhou, Bitcoin Spot ETF onayına ilişkin görüşlerini paylaştı

Hacim bakımından dünyanın en büyük üçüncü kripto borsası olan Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, Bitcoin Spot ETF Onayının kilometre taşına ilişkin görüşlerini paylaşıyor.

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su olarak, kripto para devriminin ön saflarında yer aldım ve sektörümüzün karşılaştığı her iniş çıkışa, zafere ve denemeye tanıklık ettim. Bugün karşınızda sadece bir tanık olarak değil, belki de şimdiye kadarki en önemli dönüm noktası olan ilk Bitcoin Spot ETF’lerinin onaylanmasının aktif bir katılımcısı olarak duruyorum.

Winklevoss kardeşler 2013 yılında ilk Bitcoin ETF’si için başvuruda bulunmasından bu yana on yıldan fazla zaman geçti ve hatırlamak istediğimden çok daha fazla yanlış başlangıç ve ret oldu. Ancak, dünya çapında kriptoya inananların azmi karşılığını verdi ve şimdi kolektif emeğimizin meyvelerini görüyoruz. Bitcoin Spot ETF’lerinin düzenleyiciler tarafından onaylanması, belirsiz düzenlemelerden muhaliflerin olumsuz yorumlarına kadar bir dizi zorlukla karşılaşmasına rağmen daha iyi performans göstermeye devam eden bir varlık olan Bitcoin’in direncinin bir kanıtıdır.

Bitcoin ETF’sinin gerçek öneminin günümüz piyasa dinamiklerinin çok ötesine uzandığına inanıyorum. Yeni bir kurumsal ve daha geniş çaplı kripto benimseme çağının habercisi olan bu gelişme, Ether ETF’sinin ve Bitcoin ve Altın ETF’si gibi karma ürünlerin önünü açıyor. Bu, kriptonun neredeyse anında kesinlik ve tam şeffaflığa sahip küresel bir işlem sistemi olarak doğasında var olan değerinin farkına varıldığının açık bir göstergesidir.

Sektörümüzün şeffaflık ve uyumluluğu geliştirme konusundaki istekliliği bu noktaya ulaşmamızda etkili olmuştur. Bybit olarak, rezervlerimizi kamuya açık bir şekilde yayınlayarak ve sıkı AML ve KYC uygulamaları uygulayarak kendimizi her zaman en yüksek standartlarda tuttuk. Bizi bu noktaya getiren işte bu temel sütunlardır.

Bu tarihi başarıyı kutlarken, Bitcoin ETF’sinin başarısının asla önceden tahmin edilen bir sonuç olmadığını hatırlatmak isterim. Bu başarı, düzenleyiciler tarafından belirlenen titiz standartları karşılamak ve aşmak için yorulmak bilmeden yapılan çalışmaların bir sonucudur. Ve şimdi, her şey yerli yerindeyken, kriptoya daha fazla kurumsal ilginin bekliyoruz. Yatırım ortamı gelişiyor ve dijital varlıklar dünya çapındaki yatırımcıların portföylerinde bir dayanak noktası haline geliyor.

Onay sadece Bitcoin için değil, tüm kripto için bir dönüm noktasıdır ve mevcut boğa piyasasında ve finansal evrimimizde bir sonraki büyük adımı işaret etmektedir. Kripto paranın sadece bir alternatif değil, küresel finans sisteminin ayrılmaz bir parçası olduğu bir geleceğe doğru bu yolculuğa çıkarken bize katılın.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı