KTSD'nin Düzenlediği Sürdürülebilir İnovasyon Yolculuğu Konferansı 14 Mayıs'ta İstanbul'da

Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayiciler Derneği (KTSD) liderliğinde düzenlenecek 

Sürdürülebilir İnovasyon Yolculuğu Konferansı 14 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul Hilton Kozyatağı Otel’de gerçekleştirilecek. Uluslararası alanda teknik düzenlemelerden mevzuata kadar birçok konunun masaya yatırılacağı konferansta, alanının uzman isimleri ile sektörün geleceği konuşulacak. 

Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayiciler Derneği (KTSD) liderliğinde düzenlenecek olan Sürdürülebilir İnovasyon Yolculuğu Konferansı, kozmetik ve temizlik ürünleri sektöründen global vizyonu belirleyen uzman isimleri bir araya getiriyor. Hilton Kozyatağı Otel’de 14 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenecek temizlik ve kişisel bakımın kalbinin atacağı konferansın katılım kayıt formuna buradan ulaşabilirsiniz. Gerek bilimsel gerekse mevzuata ilişkin gelişmelerin ele alınacağı konferansta, sektörün geleceğine yönelik ufuk açıcı pek çok başlık konuşulacak.

Yasal düzenlemeler ve etik değerler çerçevesinde ülke ekonomisine katılan değeri artırma heyecanı ile düzenlenen buluşmada, açılış konuşmalarını Ticaret Bakanlığı, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu yetkilileri yapacak.

7 Oturum 1 Panelde 6 Konuşmacı 

Sektörün geleceğine yön verecek güncellemelerin paylaşılacağı yeniden düşünme ve küresel çaptaki iyi uygulamaları yakından izleme fırsatı sunulacak konferansta çarpıcı konuların konuşulacağı yedi oturum bir panel yapılarak önemli bilgiler paylaşılacak. Bu oturumlarda Avrupa Kozmetik Derneği (Cosmetics Europe – CE) Direktörü Gerald Renner, CE Genel Müdürü Yardımcısı ve Hukuk Departmanı Başkanı Emma Trogen, Uluslararası Sabun, Deterjan ve Bakım Ürünleri Derneği (International Association for Soaps, Detergents and Maintenance – A.I.S.E) Genel Müdür Yardımcısı ve Sürdürülebilirlik Başkanı Saschan Nıssen Almanya Kozmetik, Tuvalet, Parfümeri ve Deterjan Derneği (German Cosmetic, Toiletry, Perfumery ve Detergent Association – IKW) Genel Müdür Yardımcısı Bırgıt Huber, İngiltere Kozmetik, Tuvalet ve Parfüm Derneği (The Cosmetic, Toiletry and Perfumery Association – CTPA) Genel Direktörü Dr. Emma Meredıth ve Avukat Özlem Sezgin konuşmacı olarak yer alacak.

Konferans Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayiciler Derneği Başkanı Ahmet Pura’nın açılış konuşmasıyla başlayacak. Tüm gün sürecek oturumlarda, “Yarının Regülasyonları” ana teması çerçevesinde Avrupa Birliği (AB) kozmetik ürünlerine ilişkin düzenlemeler, yaklaşan değişiklikler, AB yeni alerjen etiketleme gereksinimleri ve sektör yönetmelikleri konuları ele alınacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı