Bayraklılı tiyatrocular ayakta alkışlandı

Bayraklı Belediyesinin BASAMAK çatısı altındaki doğaçlama tiyatro kursiyerleri yıl sonu gösterisiyle beğeni topladı. Okulların kapanmasının ardından ‘Doğaçlama Tiyatro Sporu’ ile sahneye çıkan öğrenciler, performanslarıyla profesyonelleri aratmadı. İzleyiciler çocukları ve eğitmenlerini uzun süre ayakta alkışladı. Başkan Serdar Sandal, “Çocuklarımıza ve gençlerimize desteklerimizi sürdüreceğiz. Onların başarılarını izlemek gurur verici” dedi.

İZLEYİCİLERDEN TAM NOT

Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi (BASAMAK) kursiyerleri, yıl sonu gösterileriyle yüzlerce sanatseveri bir araya getirmeye devam ediyor. Resimden koroya, tiyatrodan piyanoya kadar birçok branşta verilen kurslara katılan çocuklar, okulların kapanmasının ardından eğitmenleri eşliğinde hazırladıkları gösterilerle izleyiciden tam not alıyor. Son olarak Doğaçlama Tiyatro Sporu ile seyirci karşısına çıkan Bayraklılı kursiyerler, birbirinden farklı konular üzerine sahnede doğaçlama yaparak salonu kahkahaya boğdu. Osmangazi Hizmet Binası Konferans Salonu’ndaki gösteri uzun süre ayakta alkışlandı.

GURUR DUYUYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Çocuklarımızın yıl boyunca öğrendiklerini, çalıştıklarını sahnede sergilemeleri hem özgüven hem de tecrübe kazanmaları açısından çok önemli. Görüyoruz ki, tüm kursiyerlerimiz bu konuda oldukça istekli ve performanslarıyla profesyonel sanatçıları aratmıyorlar. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Başarılar diliyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı