CBeebies'de Yeni Yıl Eğlenceler ve Maceralarla Başlıyor

CBeebies’de Yeni Yıl Eğlenceler ve Maceralarla Başlıyor

 

CBeebies yeni yılda maceralara ve keşfetmeye ara vermeden devam ediyor. Supertato, Dinopaws, Octonauts ve daha fazlası yeni yılın ilk ayında CBeebies ekranlarında miniklerle buluşuyor.

 

Minikler Supertato ile Süper Eğlencelere Katılıyor

Sue Hendra ve Paul Linnet’in kitaplarından esinlenen yepyeni animasyon dizisi “Supertato” Ocak ayında ekranlara geliyor. Minikler, dünyanın en büyük patates süper kahramanı Supertato’nun dostlarıyla birlikte Kötü Bezelye’yi durdurmak için atıldığı maceralarla eğleniyor. Kontrolden çıkmış oyuncak dinozora binmek, baget roketi inşa etmek gibi zorluklar ve eğlencelerle “Supertato”, 15 Ocak Pazartesi günü saat 16.40’da Digiturk 161’inci kanalda ekranlara geliyor.

 

Dinopaws ile Keşif Zamanı

Üç meraklı dinozor Gwen, Bob ve Tony, her yere gitmek, her şeyi görmek, her şeyi hissetmek ve her şeyi deneyimlemek için harika bir göreve çıkıyor. Minikler, yaşadıkları gezegeni anlamaya başladıkları bu destansı keşif yolculuğunda cesur ve becerikli dinozorlara katılıyor. Renkli animasyonu ve teşvik edici hikaye anlatımını büyüleyici karakterlerle birleştiren Dinopaws, yaşadıkları dünyayı ilk kez keşfeden ve her gün heyecan verici yeni deneyimler, nesneler, yerler ve duygular yaşayan okul öncesi çocuklar için büyülü bir deneyim yaratıyor. “Dinopaws” 1 Ocak Pazartesi günü saat 13.20’de Digiturk 161’inci kanalda izleyiciyle buluşuyor.

Rory ve Chantelle ile Hayvanları Tanıyın

Hayvan uzmanları Rory ve Chantelle öğretici içerikleriyle geri dönüyor. Bu seride minikler, küçük canlıların dünyamız üzerindeki büyük etkilerini ve onları nasıl tanıyacaklarını öğreniyor. İlgi çekici bilgiler, çarpıcı arşiv görüntüleri ve harika mekanlarla dolu olan programda Rory ve Chantelle, çevreyi ve biyolojik çeşitliliği, eğlenceli ve bilgilendirici bir şekilde anlatıyor.“My Pet and Me: Teeny Tiny Creatures” 1 Ocak Pazartesi günü saat 12.20’de Digiturk 161’inci kanalda miniklerle buluşuyor.

Deniz Altındaki Büyüleyici Dünyayı Görmeye Hazırlanın

Octonauts, Ayı Kaptan Barnacles liderliğindeki su altı ve deniz altı kaşiflerinden oluşan ekibiyle deniz altı dünyasını görmek ve muhteşem deniz canlılarını kurtarmak için uçsuz bucaksız okyanusta keşif yapmaya hazırlanıyor. “Octopod” merkezinden yürüttükleri keşiflerle “Octonauts”, 1 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’de Digiturk 161’inci kanalda ekranlara geliyor.

 

Farklı Makineleri Catie Munnings ile Öğrenin

CBeebies’in ralli sürücüsü olan Catie Munnings dünyanın en büyük, en hızlı ve her yönüyle etkileyici araçlarından bazılarını sergiliyor ve onları sürmeyi deniyor. Dizi boyunca yarış makinelerinden inşaat makinelerine kadar pek çok farklı makineyi miniklere tanıtan “Catie’s Amazing Machines”, 1 Ocak Pazartesi günü saat 21.15’de Digiturk 161’inci kanalda ekranlara geliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı