Gala Güvenli mi?

Ethereum ve Binance Smart Chain (BSC) blok zinciri, GALA kripto parasına güç sağlar. Kurucunun Düğümleri olarak bilinen ağın kendi düğüm kümesi onu korur. Platform, ağı koruyabilen ve oyun içi işlemleri onaylayabilen Kurucu Düğümlerinin sayısını maksimum 50.000 ile sınırlandırıyor.

Platformda kullanıma sunulan oyunlar, düğümler tarafından da oylanabilir. Bir hesap alıp bilgisayarınızda çalıştırarak bir düğümü yönetebilirsiniz. Düğüm operatörleri platformun yerel kripto parasını bir puan sistemine göre alırlar. Bir düğümü bir döngüde en az altı saat çalıştırmak için bir puan verilir ve bir düğümü en az altı saat çalıştıran her yönlendirme için bir puan düşülür. Yerel kripto, tüm puanlar toplandıktan sonra dağıtım anında puanlara bölünür.

GALA Alınır mı?

Burada yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi içermez.

gala coin geleceği ve axs coin geleceği başarısı göz önüne alındığında, şüphesiz kripto para oyunlarına bir talep var. Peki Gala Games, sektörüne hakim olmak için gerekli niteliklere sahip mi?

Investing.com sitesine göre “Gala Games’in onlardan biri olmak için pek çok vaadi olduğunu” belirterek, blok zinciri oyun öncülerinin hala belirleneceğini de sözlerine ekledi. Gerçek oyunun oldukça büyük bir oyun kitlesini çekeceğini ortaya koydu.

Ancak Altcoin Buzz’a göre, platform ile ilgili çok sayıda tehlikeye dikkat çekti. Açıklamaya göre, platform tarafından listelenen sekiz oyundan sadece ikisi şu anda oynanabilir, çünkü diğer altısı hala yapım aşamasında. Diğer oyunların ne kadar başarılı olacağını tahmin etmenin bir yolu yok, ancak bazı vaatleri olabilir.

Bu yeni oyunlar için belirsiz bir sürüm programı da mevcut. Altcoin Buzz’a göre platformun güçlü bir teknik raporu yok, bu nedenle gerçek bilgiler için Medium gönderilerine ve destek web sitesine güvenmeliyiz. Ek olarak, ekosistemin geliştirme yol haritası da benzer şekilde gri.

Son yönlendirme bonusları, daha fazla oyuncuyu platformuna kaydolmaya teşvik edebilir. Bununla birlikte, platform ağının oyun stüdyosunu kendi müzik platformunun ve blok zincirinin gelişimi ile dengeleme yeteneği henüz görülmedi.

Bu özelliklerle birlikte kripto para piyasalarının oldukça riskli ve oynak alanlar olduğu unutulmamalı. Alabileceğiniz riskleri hesap ederek kapsamlı bir araştırma doğrultusunda yatırım kararına varmanızda fayda var.

Gala Artıları

  • Token fiyatına ilişkin uzman tahminleri, yakında olumlu bir büyümeye işaret ediyor. Bazı analistlere göre token uzun vadeli harika bir yatırım da yapabilir.
  • Token, daha özgürlükçü bir blok zinciri fikri ekleyerek oyun sektörünü dönüştürmeye çalışıyor.
  • Üç entegre mutabakat mekanizması ve çeşitli blok zincirleri kullanır.

Gala Eksileri

  • Pazardaki tek katılımcı değildir.
  • The Sandbox ve Decentraland gibi girişimlerin zorlu rekabeti var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı