KO-MEK, 'Ev Becerileri Atölyesi' kursu açıyor

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), geçtiğimiz dönem yaz tatilinde olduğu gibi bu yaz döneminde de ev becerileri kursunu hayata geçiriyor. Özellikle Kocaeli gençliğinin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunan KO-MEK, eğitimin günlük hayatta da sürdürülebilmesi amacıyla farklı branşlarda ‘Ev Becerileri Atölyesi’ açıyor. Ücretsiz olarak faaliyetlerini gerçekleştirecek olan atölyelerde gençlere “Temel Mutfak Becerileri”, “Temel Dikiş Teknikleri”, “Temel Tamir Bakım Onarım Teknikleri”, “Temel İlk Yardım Eğitimi”, “Yabancı Dil”, “Müzik”, “Resim”, “Drama”, “İşaret Dili”, “Güzel Konuşma”, “Robotik Kodlama”, “Takı”, “El Sanatları”, “Akıl ve Zeka Oyunlar”, “Kişisel Bakım” branşlarında eğitimler verilecek.

EĞİTİMLER 3 TEMMUZ-28 TEMMUZ ARASINDA

KO-MEK, ‘Ev Becerileri Atölyesi’ ile genç nesillere günlük hayatta fayda sağlayacak pratik bilgileri kazandıracak. Atölyeden 10-18 yaş arasındaki kursiyerler yararlanacak. Eğitimler 3 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında haftanın beş günü ( Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma) saat 10.00-15.00 saatleri arasında verilecek.

KOCAELİLİ GENÇLER BİR ADIM ÖNDE

KO-MEK, ‘Ev Becerileri Atölyesi’ ile herkesin günlük hayatta karşısına çıkabilecek durumlar için gençleri hazırlayacak. Bu bağlamda KO-MEK, ileride kendi ayakları üzerinde durabilecek, musluğu bozulduğunda tamir edebilecek, söküğünü dikebilecek, karnını doyurabilecek ve aynı zamanda gençlerin sevdiği bir hobisinin olmasını hedefliyor.

 12 İLÇEDE 40 KURS MERKEZİNDE EĞİTİM VAR

Eğitimler paket halinde verilecek ve tüm branşlara zorunlu katılım sağlanacak. Ev Becerileri Atölyesi, SEKA Kaynak Atölyesi, Gebze Sanat ve Kaynak Atölyesi, Umutttepe ve Kurs merkezleri hariç diğer 40 kurs merkezinde eğitimler verilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı