Mustafakemalpaşa'da Kültür Sanat Şöleni Yaşanacak

Yeteneklerini keşfetmek için Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kurslarına katılan yüzlerce kursiyer, kültür sanat şöleni ile sertifikalarına kavuşacak.

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Kültür Sanat Şöleni için dopdolu bir program organize etti. Üç gün boyunca sürecek etkinlik programını Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar sosyal medyasından duyurdu.

13 Ekim Cuma Günü, Türk Sanat Müziği Resitali ile başlayan etkinlik, 14 Ekim Cumartesi Günü, Çocuk Mehter Gösterisi, Halk Oyunları, Çocuk Koro ve Bale gösteriyle devam edip, 15 Ekim Pazar Günü Gitar Dinletisi ve Türk Halk Müziği ile son bulacak.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ‘’Kültür ve sanat şöleni kapsamında dopdolu bir program hazırladık. 33 Yıldır özlemle beklediğimiz Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi’miz hazırlanan eşsiz program ile tam anlamıyla bir şölen olacak. Kültür ve sanatla yoğurulan gençlerin ilçemize kazandırılması için tüm desteklerimizi sürdüreceğiz. Mustafakemalpaşa kültür, sanat ve sporun kalbi olacak. Bu özel etkinliğimize tüm halkımız davetlidir.’’ Dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı