Dristor Döner ve Dristor Kebap Romanya Hizmetinde

Dristor Döner ve Dristor Kebap olarak Romanya’da 1999 senesinde Mustafa Pakcan ve oğulları tarafından kurulan Restoran, açıldığı günlerde küçük bir işletme olarak gıda sektörüne adım atmıştır. O günlerden günümüze kaliteli ve Türk mutfağına yakışan eşsiz lezzetleriyle Romanya’nın en popüler ve sevilen restoranlarından biri olmayı başarmıştır. 1999 senesinden günümüze kadar Romanya Bükreş’in seçkin ve kalabalık olan lokasyonlarında yer almayı başaran Dristor Döner özellikle lokasyon seçimi konusunda titiz davranmaktadır.

Romanya’nın en kaliteli et restoranlarının başında gelen Dristor kebap ve Dristor Döner işletmecileri “et bizim işimiz” sloganıyla hareket ederek restoran zincirinin adımlarını atmıştır. Kalitesinden ve lezzetinden hiçbir şekilde taviz vermeyen Dristo döner böylelikle Romanya’nın dev markaları arasına girmeyi başarmıştır. Birbirine yakın olmakla beraber her biri kendi alanının en iyilerinden olan Dristor Döner ve Dristor Kebap, günümüzde 12 adet şubeye ulaşmıştır.

Kalite ve lezzet açısından kendisine rakip tanımayan Dristor döner ve kebap restoran zinciri, tüm Romanyalıları veya damak zevkine düşkün olan kişileri lezzet keyfinin doruk noktalarına çıkarmayı başarabilmektedir.

Özellikle son senelerde perakende mağazacılık sektöründeki gelişmeleri takip ederek yoluna devam eden Dristor restoran zinciri kurucularından olan Ahmet Pakcan, trafik yoğunluğunun fazla olduğu alanlarda restoranlarını konumlandırmıştır. Böylelikle restoranların ziyaretçi sayılarının fazla olması sağlanmıştır. Dristor Kebap ve Döner’in muhteşem lezzetlerini deneyimleyen kişiler için bu lezzetler vazgeçilmez olmuştur.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı