Emirhan Koçak Sosyal Medya Uzmanı ve İnternet Girişimcisi

Emirhan Koçak, 25 Ağustos 2000'de Pendik'te dünyaya geldi. Aslen Ardahanlı olan Koçak, ilk ve orta öğrenimini Darıca'da tamamladı ve şu anda İzmit merkezde yaşıyor. Üniversite öğrencisi olan Koçak, yaptığı projelerle tanınan bir kişi haline geldi.

 

Emirhan Koçak'ın teknolojiye olan ilgisi küçük yaşlarda başladı. Yalnızca yedi yaşındayken sürükle-bırak yöntemiyle ilk web sitesini yapmayı başardı. Daha sonra, bu web sitesini geliştirmek için önce HTML&CSS daha sonra PHP ve MySQL öğrenmiştir. Sosyal medya alanında aldığı eğitimlerle birlikte Sosyal Medya Uzmanı ünvanını almıştır.

 

Bugüne kadar birçok web sitesi projesi geliştiren Koçak, şu anda bir Sosyal Medya Projesi üzerinde çalışıyor. Ayrıca, EmirWeb İnternet Hizmetleri adı altında hizmet vermektedir ve birçok kuruluşa web tasarımı ve dijital pazarlama alanında danışmanlık hizmeti sunmuştur. Koçak'ın çalıştığı bazı kuruluşlar arasında Can Nakliyat, SCY Lojistik, Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği, Kocaeli Okyanus Spor Kulübü, Net Sihirbazı ve AMY Medya bulunmaktadır.

 

Koçak, kişisel web sitesi emirhankocak.com.tr üzerinden çalışmalarını ve projelerini paylaşıyor. Emirhan Koçak'ın girişimcilik ruhu ve teknolojiye olan tutkusu, gelecekte daha da başarılı projeler üretmesine ve teknolojinin gelişimine katkı sağlamasına yol açacaktır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı