Kaan Cami Akkaya, Bağcılar için yola çıktı

 

Kaan Cami Akkaya, Bağcılar için yola çıktı

 

Zafer Partisi Bağcılar Belediye Başkan Adayı Kaan Cami Akkaya, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Sadece kendisine oy verenlerin değil, tüm Bağcılar halkına hizmet için durmaksızın çalışacağının sözünü veren Akkaya, “Hedefimiz ilçemizin her yerini ihya edip, şartlar ne olursa olsun darda kalmışların yanında ve yakınında bulunmak.” diye konuştu.

Turizm ve taşımacılık sektörünün önemli aktörlerinden olan Kaan Cami Akkaya, Zafer Partisi Bağcılar Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı. Hayatının her evresinde millet için katma değer üretme peşinde olduğunu vurgulayan Akkaya, “Bağcılar İlçemizde her yeri mamur hale getirip güzelleştirmek, tarihi ve kültürel eserleri korumak, şartlar ne olursa olsun yoksulun ve darda kalmışın yanında ve yakınında bulunmak, sobasında yakacağı olmayanı, mutfağında aşı pişmeyeni mutlaka ama mutlaka tespit edip partimizin esas gayesi doğrultusunda, ihtiyaçlarını gidererek mutlu ve rahat ettirmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

AYRIM GÖZETMEKSİZİN HİZMET EDECEĞİZ

Ayrım gözetmeksizin Bağcılar halkına hizmet vereceklerinin altını çizen Akkaya, “Buradan tüm Bağcılar halkına sesleniyorum Sadece bana oy verenlerin değil, çözüm için tüm hemşehrilerimizin dertlerinin odağında olacağıma dair sözüm sözdür.  Durmadan, yorulmadan ben ve ekibim tüm enerjimizle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

KAAN CAMİ AKKAYA KİMDİR

Kaan Cami Akkaya 1987 yılında Ağrı’nın merkeze bağlı Kalender Köyünde dünyaya geldi. İlk öğrenimini Kalender İlköğretim Okulu’nda tamamlayan Akkaya, liseyi Ağrı Cumhuriyet Lisesi’nde okudu. Lisans öğrenimini ise Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde Turizm Bölümünde yaptı. 2015 yılında Kalender Turizm Taşımacılık şirketini kuran Akkaya, halen bu sektörde  faaliyetlerine devam etmektedir. Kaan Cami Akkaya evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı