MAXROOM ALÜMİNYUM RADYATÖRLER

Satışını yaptığımız Warma Alüminyum radyatörler, zarif hatları, patentli üretim kalitesi ve satış sonrası hizmeti ile büyük ilgi görüyor. Ula, Cunda, Birgi, Agrilia ve daha bir çok modeli bulunan  Warma alüminyum radyatör koleksiyonunun, yukarıda sayılan tercih sebepleri haricinde daha bir çok teknik avantajı bulunmaktadır.

Alüminyum, doğada bulunan ham elementlerden biridir. Bu sayede, bakır ve diğer ham elementler gibi paslanmaya son derece dirençli olup uzun yıllar paslanmaz. Alüminyum’un bir diğer özelliği ise, yumuşak ve kolay şekil verilebilir bir element olmasıdır. Bu sayede, saçtan imal panel radyatörlere nazaran çok daha kolay işlenebilmekte, şekil verilebilmektedir. Kolay işlenebilirliği sayesinde ise, farklı formlarda yeni yeni tasarımlara izin vermektedir.   

Warma Alüminyum radyatörler neden tercih edilmelidir ?

1. Sızdırmazlık Sorunu: Alüminyum radyatörlerde en çok karşılaşılan sorunlardan biri sızdırmazlık sorunudur. Warma radyatörlerde bu sorun ile karşılaşmazsınız. Sıradan Alüminyum Radyatör üreticileri yatay ve dikey profilleri metal halka parçaları ile sabitlerler.
Bu metal halkalar alüminyum harici sert metallerden yapılır. Bu nedenle radyatör çerçevesinde iki farklı malzeme bulunur.. Ayrıca parçalar mekanik olarak sabitlenmiştir.
Farklı metallerin farklı genleşme oranları vardır. Bu nedenle radyatör ısındığında alüminyum profiller ve diğer metal halkalar farklı hareket eder ve sabitleme noktaları hasar görür. Böylelikle ısınma ve soğuma sürecinde radyatörde sızıntı olur.

Warma Firması ise yüksek teknoloji makineler ile alüminyum radyatör üretmektedir. Dikey ve yatay profiller üretim sırasında kaynak yapılır. Böylelikle radyatörün iskeleti yekpare ve saf alüminyum gövde olarak üretilir. Bu nedenle WARMA Alüminyum Radyatörlerde sızıntı, problemi yaşanmaz. Warma bu üretim konseptinin patentini almıştır.

2. Gürültü Sorunu: Yukarıda da bahsedildiği gibi, günümüzde bir çok alüminyum radyatör üreticisi dikey ve yatay alüminyum profilleri farklı metal parçalarla birbirine bağlamaktadır. Isınma ve soğuma aşamasında alüminyum ile bu metaller farklı hareket ederler. Bunun sonuncunda da gürültü oluşmaktadır.

Oysa ki Warma’nın üretim sürecinde uyguladığı kaynak teknolojisi ile, alüminyum radyatörler tek parça alüminyum olarak üretilmektedirler. Böylelikle farklı hareketler oluşmadığı için gürültü de oluşmamaktadır.

3. Galvanik Korozyon Sorunu: Korozyon doğal bir olaydır. Alüminyum ve bir diğer metalin birlikte kullanılmasından ve bu iki metalin arasında oluşan atom değişiminden kaynaklanmaktadır. Yukarıda da  belirttiğimiz gibi, bir çok üretici farklı sert metaller ile bağlantılar kullanmaktadır. Bu durumda bu sert metaller, daha yumuşak olan alüminyum profilleri zaman içerisinde eritmektedir. Oysa ki Warma’nın patentli üretim teknolojisi sayesinde profiller tek parça alüminyum olarak kalmaktadır. Ve başka bir metal kullanılmadığı için de profillerde korozyon veya incelme yaşanmamaktadır.

Warma alüminyum radyatörler ve dekoratif çelik radyatörler ile ilgili bizlere 0850 225 05 09 numaralı ofis numaramızdan veya 0532 427 11 14 numaralı whatsapp ve cep numaramızdan her zaman ulaşabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı