EPS Srafor Fugalı Mantolama Sistemleri Neden Yalıtım İçin En İyi Çözümdür?

Strafor köpük dış cephe kaplama sistemi (dış cephe ısı yalıtım sistemi) olan binalar ile olmayanlar arasında çok büyük fark vardır. Termal dalgalanmalara elveda demenin yanı sıra, sağladığı enerji ve ekonomik tasarruf, yatırımı ilk günden itibaren değerli kılar. Bu yeni dış cephe kaplamaları ise bir yandan da uygulandığı mülkün maliyetini anında yeniden değerlendiriyor. Çevresel açıdan da atmosfere salınan karbondioksit (CO2) salınımını azaltarak diğer alternatiflere göre daha çevre dostu bir çözüm olmasını sağlar.

Yılkar İnşaat tarafından geliştirilen yalı baskı dış cephe ısı yalıtım sistemi, binayı olağanüstü performansa sahip bir ısı yalıtım malzemesiyle sarar. Evdeki yaşam alanını kaybetmeden ısı köprülerini ortadan kaldırır ve odalara hem soğuğun girişini hem de ısı kaybını azaltır. Konfor ve yaşanabilirliği artırmasının yanı sıra, binanın dış cephesini iyileştirerek ısıtma sistemlerinde % 55’e varan tasarruf sağlayarak çevreye fayda sağlar.

Metpor Söve & Mantolama Ahşap Desenli Fugalı Kaplama ve Ahşap Yalı Baskı Modelleri

Metpor Söve & Mantolama’nın ürettiği cephe kaplama panellerinin bir diğer avantajı da, birden fazla yüzey ve tonda mevcut olması, yıkım veya tahliye gerektirmediği için kısa sürede gerçekleştirilen ve sakinlerin normal yaşamlarını geliştirmelerine olanak sağlayan uygulamasıdır. Doğru çalışmayı ve ürünün maksimum performans sunmasını garanti etmek için Metpor Söve & Mantolama, teknik departmanı tarafından tam izleme ve kontrol sağlar.

Bu nedenle, cepheler için mantolama sistemleri arıyorsanız [email protected] adresine e-posta göndermekten çekinmeyin ve fugalı kaplama veya yalı baskı mantolama sistemimiz hakkında bilgi edinin.

Yenilikçi ürünlerden bahsettiğimizde, hem duvarları hem de pencere kenarı söve modelleri için kullanılan son trend dikkat çekiyor. Metpor Söve’nin yeni nesil duvar paneli kaplaması, bir alanı modernize etmek ve ona aradığınız ayrıntıyı vermek için ideal çözümdür.

Metpor Söve & Mantolama’nın Yeni Nesil Dış Cephe Yalıtım Kaplaması

Ahşap dokular ve tonlar gibi klasik tasarım öğelerini paylaşırken, diğer dekorasyon unsurları çoğuyla kontrast oluşturan düz ve çizgisel bir stil içerir. Ayrıca duvara daha fazla stabilite sağlayan ve uzun bir kullanım ömrünü garanti eden üstün bir dirence sahiptirler, böylece duvarlarınız uzun yıllar boyunca mükemmel kalır.

Fugalı duvar kaplama panelinin ana özelliklerinden biri, yerleştirildi6

kleri alana klasik bir dokunuş sağlayan gerçekçi ahşap tonlu kaplamalara sahip olmasıdır. Klasik tonlar ile modern tasarım arasındaki bu zıtlık, onu diğer cephe kaplama çeşitlerinden farklı kılıyor.

Modern tarzının yükselişiyle birlikte, söve kaplama veya modern tarzda kat silmesi malzemeleri ile birleştirilebildikleri için dış duvar panelinin beygir gücü haline gelen çeşitli nötr tonlar üretildi. Açık veya koyu, ahşap desenleri her zaman iyi bir kullanım seçeneği olarak karşımıza çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı