HMS Otel Programı ve Kanal Yöneticisi Gelirlerinizi Arttırabilirsiniz.

HMS Otel Programı yeni geliştirdiği yapay zeka uygulamaları ile Turizm sektörüne destek olmaya devam ediyor. HMS Otel Programı kullanıcılarına tamamen ücretsiz sunulan yazılımlar ile rezervasyonlarınızı arttırabilirsiniz.

Pandemi sürecinden en çok etkilenen sektör olan turizm sektörüne en uygun fiyatlarla otel programı ve kanal yöneticisi sunan HMS Otel Programı firması yenilikler konusunda hız kesmiyor. Türkiye’nin bulut tabanlı ilk otel programı olmasının yanı sıra KBS kimlik bildirimi, kimlik tarama programı ve Hms Rate gibi Otelcilik sektöründe tercih edilen popüler yazılımları da barındırıyor.

HMS Otel programının bilgisayar, tablet ve cep telefonu gibi internetin olduğu her cihazdan ulaşılabilmesi işletme sahipleri için en büyük tercih sebeplerinden bir tanesidir. Ön büro, ön muhasebe, online rezervasyon, Kimlik bildirim modülü, Kanal yönetimi, Misafir İlişkileri, Kimlik tarama, Temassız Menü, HMS Rate, HMS Hotspot gibi ihtiyacınız olan birden fazla özelliğin tek bir programda buluştuğu tek otel programıdır.

Yapay zeka teknolojisini Otelcilik sektörüne kazandıran HMS otel programı HMS Rate Rakip Otel Fiyat Analiz Programı ve Otomatik Kimlik Tarayıcısı ile sektöre yenilikler getirmeye devam ediyor.

HMS Rate sayesinde rakip otellerinizin bölgenizde uyguladığı oda fiyatlarını kolayca görebilir ve satış stratejilerileri geliştirebilirsiniz. Dünyada benzer örnekleri olan ücretli Rakip fiyat analiz programlarının aksine HMS Rate Otel programı kullanıcılarına tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır.

HMS Otomatik kimlik tarama programı ön büro çalışanlarınızın check-in işlemlerine hız kazandırmak için tasarlandı. Misafirlerinizin kimlik ve pasaport bilgileri var olan tarayınız üzerinden taranarak yapay zeka teknolojisi ile otomatik olarak otel programınıza aktarılabilmektedir.

Booking, Expedia, Airbnb, Agoda, Etstur, Otelz, tatilsepeti ve odamax gibi en popüler online satış kanalları ile HMS Otel Programı üzerinden çalışarak rezervasyonlarınızı kolayca arttırabilirsiniz. Her geçen gün güncellenen Kanal Yöneticisi hizmeti ile odalarınızı tüm dünyada satışa sunabilirsiniz. Fiyat, müsaitlik ve bilgi güncellemeleri gözünüzü korkutmasın HMS Otel Programı teknik ekibi çok kısa süre içerisinde Online satış kanallarına entegrasyonunuzu sağlıyor.

HMS Otel programının havuz müsaitlik sistemi sayesinde satılan odanız entegre olduğunuz tüm kanallarda otomatik olarak kapanacağı için hem iş yükünüz azalacak hem de shorta düşme ihtimaliniz ortadan kalkacaktır.

Komisyon ödemeden kendi web sitesi üzerinden rezervasyon almak isteyen otel işletmecileri HMS otel programı rezervasyon modülü kolay sitesine ekleyebiliyor. Online rezervasyonların turizm Pazar payının büyük oranını kapladığı bu günlerde online rezervasyon formları büyük önem kazanmakta.

HMS Otomatik Kimlik ve Pasaport Tarama yazılımı günümüzün en güncel yapay zeka teknolojisi ile hazırlanmıştır. İşletmenizde kullandığınız tarayınız ile taradığınız kimlik yada pasaport bilgilerini hızlı bir şekilde HMS Otel Programına aktarır.

HMS Otel Programı yukarıda belirttiğimiz kullanıcı odaklı özellikleri ile ön büro çalışanlarınızın hızlı işlem yapmasına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Otelcilik sektörünün en güncel ve ihtiyacı olan özellikleri ile donatılmış HMS Otel Programı ve Kanal Yöneticisine çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Bulut tabanlı ölçeklenebilir yapısı sayesinde ekstra donanım maliyetiniz olmayacağı gibi oda sayınıza bağlı olarak en uygun fiyatlı otel programını size sunar.

Sizde en uygun fiyatlarla HMS Otel Programı ve kanal yöneticisine sahip olmak isterseniz www.hmsotel.com web sitesini ziyaret edin ve demo talep formunu doldurun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 6000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı